2009. június 19., péntek

Carat Progresso, az oroszok kedvenc nyári gumi abroncsa

Az orosz Za Rulyom (A kerék mögött) nevű rangos orosz autósmagazin specialistái által készített felmérésen kiderült, hogy az oroszok által leginkább kedvelt és egyben legtöbbet vásárolt középkategóriás nyári gumi a Fulda kapui közül kerül ki.

Egy Carat Progresso 185/60R14-est néhány más gyártó gumijával együtt le is teszteltek, ahol a Fulda nyári gumi a tizes mezőnyből a második helyen végzett.
Az újság így fogalmaz: "különösen ajánljuk aszfaltutakra, bármilyen időjárási viszonyok között [...] tökéletes fékezés nedves utakon, a laterális tapadás kimagaslóan jó minden útfelületen".

Az eredményhez gratulálok, az orosz piacon való elterjedés nem kis előrelépés lehet(ne) a gyár életében.

2 megjegyzés:

  1. pedig azt gondolná az ember hogy medvebátyuskáéknál valami hazai lesz a közkedvelt. meg a fene se hinné hogy egy ilyen középkategóriás az ő útjaikon jól tud teljesíteni, elvégre a mai napig több ott a földút, mint az aszfaltozott.

    VálaszTörlés
  2. Nincs igazán jó orosz gumi, és tartok tőle, hogy nem a 20-30 éves szovjet remekeket nézték elsősorban:) Mert akinek olyan autóra telik, az nem vesz gumit, és akkor nem számít a statisztikába.

    VálaszTörlés